Måttbeställda dynor

TGB Enström AB erbjuder professionell möbeltapetsering i Stockholm och har lång erfarenhet av branschen. Vi tillverkar dynor till stolar och bänkar efter mått i olika material. görs på beställning. Det kan vara till café, restauranger, foajéer och museum. Det finns många olika lösningar på fastsättning om de inte ska ligga löst. Bänkar och stolsdynor i skinn ger en mycket slitstark och vacker sits som kommer att hålla länge. Ta gärna kontakt med mig för mer information och kostnadsförslag.

Möbeltapetsering – Skinn för högsta kvalitet

Det finns många fördelar med att klä stolsdynorna i skinn. Framförallt får du en stolsits som tål att användas dag efter dag. Skinndynor passar perfekt på köksstolarna, konferensstolarna och i karmstolen. Du väljer själv färg, modell och teknik, allt för att få en möbel som passar till den övriga inredningen. Skinn är mycket slitstarkt, vilket också är orsaken till att många, både privatpersoner och företag, väljer skinn till möbler eller lösa dynor. Det åldras dessutom vackert.

Olika tekniker – Unika stolsdynor

Det finns en mängd olika tekniker när det kommer till möbeltapetsering. Du väljer själv vilken teknik jag ska använda. En specialitet är att lästa, det vill säga att forma skinn eller läder utan sömmar. Resultatet blir en enkel och elegant design som smälter in i de flesta miljöer. Sömmar med keder är en annan teknik jag kan erbjuda. En stark och vacker söm skapar effekt och elegans.